badge

Infographic : Your Survival Kit for Family Summer Road Trip


Anyone planning to do some family road trips this summer?. Children can be bored with long trips and start to make a mess, fighting with each other..etc..etc..

Here is some ideas on how you could prepare your survival kit for your summer road trips with young children.


Infographic source is from here.

5 comments:

  1. Berguna sekali kalau kelak punya anak. *amin*

    Ijin save ya mbak Vary.

    ReplyDelete
  2. Lbh mempan lagi antimo huakakakaka, meskipun gue blm pernah setega ini nyobain ngasih Raya, tapi kata temen gue yg pernah road trip ke Jawa sama 3 anak cowo itu sangat membantu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyknya ada kan antimo for kids..
      Klo gw akan vote utk itu sih...hahaha..munkin karena raja tega sampe skrg gw blm dipercaya Allah buat punya yee...hihihi

      Delete
  3. This might be looking where plants are developing, where territory inclines or forms into a characteristic water trap, or watching creature developments to see where they are getting their water supply. read this article

    ReplyDelete

Boleh kok komen apa aja, nanya apa aja, curcol jg boleh. Minta di blogwalk jg boleh. Yang ga boleh itu pasang link ke website jualan ya. Tolong punya etika, jangan numpang iklan gratisan.

Spam komen link jualan = Delete.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com
Gadgets By Spice Up Your Blog